Life Coaching

Söker du en Life Coach?

Jag tränas just nu till life coach, men har redan fått några av mina certifikat och därför känner jag att jag nu kan erbjuda life coaching online. Då jag undergår viss life coaching training fortfarande, så erbjuder jag detta just nu gratis, men passa på för det är bara under en begränsad tid! Efter att jag är helt klar life coach kommer jag inte längre kunna erbjuda det helt gratis, även om jag kommer vara mycket billigare än andra som erbjuder life coaching.

Så, nu kommer jag skriva om vilka typer av områden jag coachar inom. Det är följande områden:

*Transformation (inre transformation dvs livsförändring och förändring av beteenden och dylikt)
*Happiness Coaching / Positive Psychology
*Spiritual Coaching
*Psychic Tarot Coaching
*KBT, REBT, ACT & Therapeutic Art (strategier/tekniker)
*Samtals-coachning

Som du ser har jag en lite spirituell och psykologisk approach till min coachning. Om du önskar behöver inte de spirituella elementen medverka i coachningen alls, det är helt upp till dig om du är andligt lagd eller om du helt enkelt vill fokusera på att hitta strategier utan andlighet inblandad. Men jag coachar både som spirituell coach som grund och utan det spirituella.

Vad jag INTE coachar:

Jag coachar inte inom jobb (jobbcoach), studievägledning eller på annat sätt business-relaterade omständigheter. Jag coachar heller inte inom trauma, depression, ångest eller psykiatriska sjukdomar; i sådana fall rekommenderar jag att du söker upp en specialist inom det området (helst en läkare, psykolog eller psykiater!). Jag är ingen terapeut eller psykolog och är inte utbildad inom medicin eller psykiatri, så har du allvarliga psykiska, emotionella eller fysiska hälsoproblem så vänd dig till närmaste vårdcentral.

Vad är skillnaden på terapi och coachning?

Terapi finns till för att läka sjukdomar och symptom, medan coachning är till för att lyfta upp folk att göra olika förändringar i sitt liv och nå olika mål. Självklart spelar psykologi en stor roll i coachning, men vi är inte terapeuter. En coach vägleder sin klient till klientens mål genom övningar, samtal, hemläxor (du MÅSTE va villig att arbeta själv också!) och dylikt för att nå ett positivt resultat i klientens liv.

Vad kan man coacha?

Känner du dig fast i livet och vet inte hur du ska komma vidare? Vill du göra en förändring hos dig själv? Har du något (realistiskt) mål och vill bolla tankar och få klarhet? Behöver du hjälp med att ta dig vidare inom ditt andliga liv eller vill du helt enkelt prata med någon om något du planerar att ta dig an? Det och mycket annat kan en coach hjälpa dig med.

Vill du ha mer information om hur jag kan jobba med dig online?

Är du intresserad eller vill du veta mer om hur jag jobbar med online-baserad coachning, skicka iväg ett mejl till: triciajohanssoncoach@angelic.com